Wasvoorschriften

Wij wassen al onze stoffen voordat we er mooie artikelen van maken. Dit doen we om er voor te zorgen dat de meeste krimp er al uit is. Wij adviseren om onze artikelen te wassen op maximaal 30 graden, niet in de droogtrommel te drogen en indien nodig koud te strijken.

Veiligheid

byJojo's besteed veel aandacht aan de kwaliteit en veiligheid van onze producten. Omdat veiligheid belangrijk is staat hieronder beschreven hoe je onze producten veilig kunt gebruiken. 

Knuffeldoekjes

Knuffelen met het speendoekje is toegestaan, maar let wel goed op dat hij niet op het hoofdje van het kindje blijft liggen. Geef dit product niet mee tijdens het slapen en te gebruiken onder toezicht van ouders/verzorgende. Controleer het product altijd voor en na gebruik op eventuele schade of oneffenheden. De doekjes kunnen voorzichtig gewassen worden. 

Bijtringen
Controleer regelmatig voor -en na gebruik op loszittende delen, slijtage en eventueel barsten in het hout. Wanneer onderdelen slijten of losser van elkaar komen te zitten, wordt aangeraden het product niet meer te gebruiken. Laat jouw kindje niet alleen met het product en houdt altijd toezicht. De bijtringen van siliconen kralen kunnen gewoon onder de kraan worden gereinigd. Let bij houten onderdelen op water en vocht, hierdoor kan de stevigheid sneller verloren gaan. De houten kralen en ringen zijn van onbehandeld beukenhout. De siliconen kralen zijn 100% veilig gekeurd en daarom veilig om op gebeten te worden.

Speenkoorden
Deze producten zijn bedoeld om een speentje niet kwijt te raken, het is in principe geen speelgoed. Onze speenkoorden zijn gemaakt van dezelfde siliconen kralen als onze bijtringen en daarom voor jouw kindje veilig als er wel op gebeten wordt. Leg jouw kindje niet in bed of laat jouw kindje niet alleen met een speenkoord. Houdt altijd toezicht. Wanneer de onderdelen losser van elkaar komen te zitten dient het speenkoord niet meer te worden gebruikt. 

Rammelaars

De rammelaars mogen niet met je kindje meegegeven worden in het wiegje of bedje, maar dient altijd onder toezicht van een volwassenen gebruikt te worden. Blijf altijd in de buurt wanneer dit artikel wordt gebruikt. Controleer regelmatig of alle onderdelen nog goed vastzitten en of er geen slijtage ontstaat. Verwijder het product bij slijtage of kapotte onderdelen. 

 


We adviseren om je kindje niet alleen te laten met onze ''speel'' producten, maar altijd onder toezicht van een ouder of verzorger.
Het zijn handgemaakte producten. Uiteraard worden de producten uitvoerig getest voor verzending.
Als ouder/verzorger bent u zelf verantwoordelijk voor het gebruik en de veiligheid van onze producten. Controleer daarom altijd voor en na gebruikt op eventuele schade of oneffenheden. Bij twijfel dient u het product te verwijderen of contact met ons op te nemen via info@byjojos.nl
Het is raadzaam om onze producten niet mee te geven in bed of wieg.

De verantwoordelijkheid voor nastreven van de veiligheidsvoorschriften ligt bij de eindgebruiker(s). Bij het akkoord gaan met de algemene voorwaarden wordt er bevestigd dat er kennis genomen is van bovenstaande voorschriften. 

 

© 2019 - 2024 Jojo's | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel