Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van byJojo's en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen byJojo's en u als afnemer. Het plaatsen van een bestelling bij byJojo's houdt in dat u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden.

 

Identiteit van de onderneming

Naam: byJojo's
Emailadres: info@byjojos.nl
KVK-nummer: 76968812
BTW nummer: NL003148767B11
IBAN: NL02INGB0662522982

 

Prijzen & Betaalmogelijkheden
De vermelden prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro´s inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.
Voor betalingen kan gekozen worden uit de volgende mogelijkheden:
- Betalingen via iDEAL

 

Levertijd & Verzending

Onze producten worden met de hand gemaakt. Wij streven ernaar om jouw bestelling na ontvangst van de betaling zo snel mogelijk te versturen. Wij zullen er naar streven de artikelen binnen 1 á 2 weken te verzenden. 
byJojo's doet er alles aan om de bestellingen zo goed en veilig mogelijk te verpakken. Echter is byJojo's niet aansprakelijk voor vertraging, beschadiging, diefstal of verlies van goederen tijdens de verzending.

 

Verzendkosten en verzendmethode
Bestellingen binnen Nederland worden verzonden via PostNL. De verzendmethode kan per bestelling verschillen i.v.m. het gewicht, formaat etc. hiervan. 

- Brievenbuspakketje of pakketpost via PostNL altijd €4,-

 

Ruilen & Retourneren

Alle producten van byJojo's zijn handgemaakte items die op bestelling worden gemaakt. Wil je een artikel toch retour sturen? Neem dan binnen 14 dagen contact op per mail. De retourkosten zijn voor eigen rekening. 

Annuleren

U kunt maximaal één werkdag na het plaatsen van de bestelling deze annuleren. Daarna is het helaas niet mogelijk om uw bestelling te annuleren. 

 

Aansprakelijkheid
byJojo's is niet aansprakelijk voor de schade of letsels die veroorzaakt zijn door het gebruik van een product. De aansprakelijkheid van byJojo's is beperkt tot maximaal het bedrag van de aankoopprijs (van het desbetreffende product).
De verantwoordelijkheid voor het gebruik en het in acht nemen van de gebruik-/ veiligheidsvoorschriften ligt bij de ouders/verzorgende. Deze voorschriften staan vermeld op onze site, onder het kopje Veiligheidsvoorschriften. Bij het akkoord gaan van de algemene voorwaarden bevestigt u dat er kennis is vernomen van de gebruik-/veiligheidsvoorschriften van onze producten.
 

Klachten
byJojo's streeft altijd naar tevredenheid van onze klanten. Wij doen dan ook onze uiterste best om de producten zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven en te laten zien door middel van foto´s. Echter kan het voorkomen dat de kleuren op de foto´s licht afwijken van de originele kleuren. Houdt rekening met de kleur instellingen en het licht op uw computer, tablet en-/of mobiele telefoon. Daarnaast worden alle producten handgemaakt, dus kan het zijn dat er kleine afwijking t.o.v. de foto te vinden zijn. Mochten er toch klachten of ontevredenheid zijn over de geleverde producten, neem dan contact met ons op via een email naar info@byjojos.nl

 

Privacy
Wij respecteren de persoonlijke informatie die u in vertrouwen met ons deelt. Uw persoonsgegevens worden gebruikt voor de afhandeling van uw bestelling. De gegevens worden nooit aan derden ter beschikking gesteld, tenzij deze partij betrokken is bij het vervaardigen of uitvoeren van uw bestelling.

 

© 2019 - 2024 Jojo's | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel