Wij zijn Hildegard en Jolanda. Het label byjojos wordt door ons gemaakt.

Hildegard werkt al jaren onder haar label Handigheidje van Hildegard ( dit label zie je af en toe nog verschijnen bij ons). Na een aantal jaren Hildegard geholpen te hebben en bij haar naailes te hebben genomen hebben we besloten samen verder te gaan onder een nieuwe label byjojo's. We werken voornamenlijk met OEKE-TEX en GOTS (Global Organic Textile Standard) verantwoorde stoffen. Dit zijn stoffen die zo min mogelijk schade brengen aan mens en mileu. Stoffen die veilig zijn voor jou en je kind.

Wil je graag de kleding in het echt bewonderen? Kom dan langs op afspraak in ons atelier De Haar. Je kan een afspraak maken door te bellen met Hildegard op het nummer 0623473658. Wij zijn geregeld in ons atelier aanwezig, maar wil je zeker weten dat je niet voor een dichte deur komt te staan, bel of bericht voor de zekerheid even. Het adres is De Haar 2 in Holsloot (Dalerveen). 

Heel veel plezier met shoppen en zie je iets voorbij komen wat je graag in een ander stofje wilt of heb je zelf leuke ideeen?  Mail ons gerust er is veel mogelijk.

 

Liefs Hildegard en Jolanda.

© 2019 - 2024 Jojo's | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel